Protein Muffins med spinat og feta

1 æg

200 ml mælk

2 spsk olivenolie eller hørolie

32g tilberedt spinat, drænet godt

64g hytteost

32g smuldret feta

2 spsk hakket friske urter (purløg, persille og timian)

64g  fuldkornsmel

64g almindeligt mel

1 måleskefuld Just Natural Clean Lean Protein

1 måleskeuld Good Green Stuff

4 tsk bagepulver

¼ tsp salt

 

  • Forvarm ovnen til 200C
  • pisk æg og mælk sammen i en skål. Tilsæt olie, spinat,hytteost, feta og urter, og rør det sammen.
  • Tilsættes alle de tørre ingredienser i en separat skål og rør det sammen.
  • Tilsæt de våde ingrediens til de tørre ingredienser og rør dem sammen. Blandingen vil blive klumpet og skal let kunne slippe en ske. Tilsæt lidt mere mælk, hvis blandingen virker lidt tør.
  • Fyld massen op i en godt smurt muffin form
  • (Valgfrit) – drys med sesamfrø, inden du lægger i ovnen
  • Bages i 15 minutter eller indtil gyldenbrun. Der er til 6 store eller 8 almindelige muffins

Method