Feel Good Nutrition
Mere end 75 ingredienser, der giver et solidt enæringsmaessigt fundament I en daglig portion. Uden gluten, mælkeproducter, soja, nødder og GMO’er. Ingen kunstige smagsstoffer, farve eller konserveringsmidler.

Den ultimative superblend

Good Green Stuff er mere end et multi-vitamin og mere end bare grøntsager. Det er et komplekst ernæringsprodukt, der gør det enkelt at være sund. Baseret på den nyeste videnskabelige forskning og udviklet til at give dig maksimal vitalitet.

BUY
 • Mere end 75 ingredienser, der giver et solidt ernæringsmæssigt fundament

  Alt-i-en enæring

  Mere end 75 ingredienser, der giver et solidt ernæringsmæssigt fundament

  Good Green Stuff er så meget mere end bare grøntsager. Det er en kraftfuld blanding af nøje udvalgte frugter, grøntsager og urter – tilsat vitaminer, mineraler, probiotika, antioxidanter og andre essentielle næringsstoffer. En ”vitaminindsprøjtning” med over 75 af de allerbedste ingredienser, der giver optimal sundhed.


 • Forskningsbaseret produkt i verdensklasse

  Kompromisløs kvalitet

  Forskningsbaseret produkt i verdensklasse

  Udviklet af et uafhængigt team af internationale sundhedseksperter. Hver ingrediens er særligt udvalgt for den bedste næringsoptagelse og -udnyttelse. Regelmæssigt vurderet og produceret på vores fabrik i verdensklasse. Hvert batch testes før det sendes afsted.


 • Rigtig mad i pulverform. Ingredienser din krop er skabt til at optage.

  Let at fordøje & optage

  Rigtig mad i pulverform. Ingredienser din krop er skabt til at optage.

  Næringsstofferne i Good Green Stuff er lettere at fordøje end tabletter eller kapsler og fremstillet af rigtige fødevarer. Du får dem i en form, som din krop nemmest kan genkende og bruge. Alle vitaminer og mineraler i produktet er nøje udvalgt til maksimal optagelse.


 • Næringsstoffer, der giver mentalt overskud, og letoptagelige (adaptogene) urter, der afhjælper stress.

  Hjernemad

  Næringsstoffer, der giver mentalt overskud, og letoptagelige (adaptogene) urter, der afhjælper stress.

  Et tilskud af næringsstoffer, der omfatter de mest optimale former for B-vitamin og urteekstrakter, som hjælper dig med at bekæmpe træthed og får dig i psykisk topform


 • Packed full of solulble fibre, friendly bacteria and digestive enzymes, yet gentle on the stomach

  Styrk dit tarmsystem og dit immunforsvar

  Packed full of solulble fibre, friendly bacteria and digestive enzymes, yet gentle on the stomach

  Indeholder prebiotika, probiotika og fordøjelsesenzymer, men stadig mild for maven


 • For dem, der ønsker vitalitet, en krop i balance og en sund vægt

  Dit sunde jeg

  For dem, der ønsker vitalitet, en krop i balance og en sund vægt

  Et kosttilskud, der er rigtig mad i form af et plantebaseret, tarmvenligt, synergistisk overflødighedshorn, som giver dig ekstra energi. To slags coQ10 og ideelle forhold mellem B-vitaminer, der fremmer et energigivende stofskifte, psykisk velvære, nervesystemet og immunforsvaret, foruden utallige andre næringsstoffer og phytonutrienter, der giver dig glød indefra. Good Green Stuff hjælper dig med at se fantastisk ud og have det allerbedst hver dag!


 • Fjerner besværet med god næring i en nem daglig portion

  Hurtigt, velsmagende, praktisk

  Fjerner besværet med god næring i en nem daglig portion

  Intet kosttilskud kan erstatte en sund kost, men få mennesker har mulighed for at få en afbalanceret og varieret kost hver dag. Good Green Stuff hjælper dig med at udfylde de ernæringsmæssige mangler i din kost. Tænk på det som en ernæringsmæssig forsikring.


 • Allergenfri - Alle det gode, uden det dårlige

  Alt det gode - intet af det dårlige

  Allergenfri - Alle det gode, uden det dårlige

  Helt fri for de almindelige allergener. Ingen gluten, mælkeprodukter, æg, nødder, soja eller majs. Ingen GMO’er. Ingen klamme kemikalier, kunstige konserveringsmidler eller tilsætningsstoffer. Kun 10 g koncentrerede ingredienser fra rigtige fødevarer med et boost af multi-vitaminer og -mineraler, foruden 2,5 g urteekstrakt – dagligt.


Det mest effektive produkt

Hver portion Good Green Stuff indeholder 10 g af mere end 75 førsteklasses, synergetiske ingredienser, der giver dig næringsstoffer i den mest brugbare form for din krop. Udviklet af førende uafhængige branchefolk med udgangspunkt i den nyeste forskning.

Good Green Stuff er proppet med bladgrønt, frugt, grøntsager, urter, vitaminer, mineraler, antioxidanter og meget mere.

1

Betydeligt flere vitaminer og mineraler

Good Green Stuffs avancerede blanding giver betydeligt højere niveauer af essentielle vitaminer og mineraler end de fleste andre multivitaminer, -mineraler og grønne pulvertilskud. Er du i tvivl, så tjek det ud.

2

Uovertrufne ingredienser

Endnu vigtigere end de høje mængder af næringsstoffer i Good Green Stuff er de overlegne ingredienser, der anvendes. Hver ingrediens er den mest kropsparate kilde af den højeste kvalitet – klar til brug.

3

Udviklet af uafhængige eksperter

Hos NuZest har vi samlet en gruppe af internationalt anerkendte ernæringsforskere og eksperter i naturlig sundhed for at skabe Good Green Stuff. Produktet bliver regelmæssigt revideret og forfinet, så vi kan stå ved vores løfte om at fortsætte med at levere verdens mest avancerede ernæringsprodukter.

Videnskab

Natur

“Good Green Stuff har styrket mit immunforsvar og forbedret mine præstationer”

Sådan indtages Good Green Stuff

Indtag Good Green Stuff hver dag som din ernæringsmæssige forsikring

Seneste indlæg

Recipes and articles about Good Green Stuff