Om Nuzest

Mennerskerne og historien bag NuZest, næring til hele livet

Vores historie

Vores historie begyndte I 2005, da min 23-årige datter blev diagnosticeret med multiple sklerose – en autoimmune sygdom I centralnervesystemet, som modern medicn endnu ikke har fundet en kur mod.

Da vi ikke tilfreds med den dystre prognoses som vi fik fortalt, ledte vi til råds fra eksperter over hele verden- fra neurologer og videnskabsmænd, til naturlæger og alle derimellem.

Den vide nog indsigt, vi fik I løbet af disse år, ændrede vores liv. Det resulterede I, at vi begge gjorde karriere inden for helsebranchen og planted frøet til det, der nu er Nuzest – næring til hele livet. '

Vores rejse

På vores rejse blev vi præsenteretfor Dr Robert Verkerk PhD, grundlægger a fog directør for The Alliance for Natural Health International (ANH-Intl); og hans partner, psykoneuroimmunolog og funktionel medicinbehandler, Meleni Aldridge.

Vi satte dem I fobindelse med de førsteklasses naturopater Cliff Harvey, newzealandsk behandler, forfatter og foredragsholder, og Kira Sutherland, leder af ernæringsmedicin ved Australiens Nature Care College

Frugten af samarbejdet med dette team af international branchefolk er Nuzest – en ernæringsmæssig platform baseret på effektivet uden kompromisser, der samler det bedste fra ernæringsvidenskab og naturmedicin.

Vores produkter

Nuzest produkterne er udviklet til at udfylde de ernæringsmæssige mangler forårsaget af næringsfattig mad, stressende livsstil og dårlige spisevaner.

Vores unikke produkter ern ogle af de mest avancerede kosttilskud på markedet – hver ingrediens, og enhver form for ingrediens er baseret på et solidt videnskabeligt grundlag. Vores produkter bliver løbende kontrolleret og forbedret for at sikre at Nuzest produkterne altid er på niveau med den mest aktuelle forskning og viden.

Så velkommen til Nuzest – og en ny made at have det fantastisk på.

Vores filosofi

Hos NuZest tror vi på at gøre god ernæring nemt for alle. Vi bruger kun ingredienser af topkvalitet og med ansvarlighed. Faktisk bilder vi os selv ind, at vi træffer de samme slags valg, som du selv ville træffe.

Viden om human ernæring er i konstant udvikling, så det at udvikle et effektivt kosttilskud og bare køre med det, er bare ikke godt nok. Vi udfordrer os selv til løbende at forbedre vores kosttilskud, så vi kan producere fremragende ernæringsmæssige produkter – hele tiden.

Vi kan gode lide at være ærlige og redelige, så vores produkter er baseret på rigtige fødevarer, der er rige på næringsstoffer samt essentielle vitaminer og mineraler. Når de er blevet udvundet, bliver er disse ingredienser håndteret omhyggeligt for bibeholde alt det gode, de har. Du kan trygt stole på, at hver portion af Good Green Stuff og Clean Lean Protein er blevet testet uafhængigt, før du får den.

Our Team

Grundlæggere

Formuleringsvirksomheder

Local Team

Medieomtale

Se alt

Nuzest Ambassadører

Se alt